Indeling vakantiehuis

Het huis is eenvoudig en praktisch ingericht. Verwacht geen luxe.  De benedenverdieping kent grotendeels een deurbreedte van 90 cm en is gelijkvloers. Via de garage, bijkeuken en keuken, zijn de woonkamer, de studie/slaapkamer en de badkamer goed bereikbaar.

In de bijkeuken staat een afwasmachine en een wasdroogmachine. De keuken heeft een koelkast, magnetron en gasfornuis met oven. In de garage staan nog een koelkast en centrifuge. Alles eenvoudig.
 
In de studie/slaapkamer beneden staan twee bedden geplaatst. De studie/slaapkamer grenst direkt aan de eenvoudige badkamer (toilet, wastafel en douche). Hierdoor is het Het Koetshuis - Fraamklap ook geschikt voor mindervaliden die van een rolstoel gebruik moeten maken. 
 
Het Koetshuis - Fraamklap heeft boven drie eenvoudige slaapkamers, waar standaard 5 goede slaapplaatsen beschikbaar zijn, en door onderliggend uitschuifbed nog 3 slaapplaatsen:
  • één slaapkamer (15 m2) met een tweepersoonsbed 1.40 x 2.00 m.
  • één slaapkamer met een slaapbank (9 m2, bestaande uit 2 bedden)..
  • één slaapkamer met twee slaapbanken (16 m2, elk bestaande uit 2 bedden).
  • in totaal heeft de bovenverdieping door de drie simpele uitschuifbare bedden onder de slaapbanken 8 slaapplaatsen. Let wel, het is een bovenverdieping met schuine wanden, dus m2 is vloeroppervlakte. 
Alle éénpersoonsbedden zijn 0.80 x 2.00 m

Klik op de volgende hyperlink voor een schets van de benedenverdieping van Het Koetshuis - Fraamklap
  
De benedenverdieping.pdf
 
Klik op de volgende hyperlink voor een schets van de bovenverdieping van Het Koetshuis - Fraamklap
 
/files/De bovenverdieping.pdf bovenverdieping.pdf
 
Het Koetshuis - Fraamklap kan dus maximaal aan 10 personen een slaapplek bieden. Boven max. 8 en beneden zijn in de studie/slaapkamer nog 2 slaaplaatsen. Voor mindervaliden is het huis dan ook geschikt.