Voor wie?

Het Koetshuis - Fraamklap biedt een prima verblijf voor de medemens die
  1. een uitvalsbasis wenst om zowel de stad Groningen als het Ommeland te verkennen.
  2. een authentieke plek en een bijzonder huis weet te waarderen.
  3. rust en ruimte op prijs stelt.
  4. inspiratie wil opdoen, of weer even de bekende accu moet opladen.
  5. geconcentreerd en ongestoord aan specifieke opdrachten wil werken (zoals schrijven, programmeren, schilderen, uitwerken businessplan en dergelijke).
De indeling van het huis en de ligging en de sfeer maakt Het Koetshuis - Fraamklap geschikt voor vele doeleinden, alsook voor uiteenlopende groepssamenstellingen en groepsgrootten.
Denk bijvoorbeeld aan
  • het in alle rust werken aan een project (door bijvoorbeeld een schrijver, programmeur, kunstenaar of ondernemer) en toch samen met partner en/of gezin ook even uit de dagelijkse omgeving zijn.
  • families of gezinnen die even een tijdje gezamenlijk willen optrekken.
  • groepen die op een bijzondere plek workshops willen doen, die willen coachen en trainen of eens een andere invulling aan heisessies willen geven.
  • mindervaliden.
Het Koetshuis - Fraamklap is door de indeling en de ligging redelijk uniek en hierdoor zeer geschikt voor gezelschappen tot maximaal 10 personen.

Let op: 
Het huis en omgeving vraagt om gasten die rust, natuur en materie op waarde weten te schatten. Het is daarom niet geschikt voor groepen die slechts buitensporig willen feestvieren en geen rekening kunnen of willen houden met het huis en haar omgeving. 

Het huis is bijzonder eenvoudig in inrichting en afwerking. Verwacht geen luxe. Alle basisvoorzieningen zijn wel aanwezig, en is dan ook zeer geschikt voor mensen die dit nog weten te waarderen.